|
|
| Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Sorc Webmaster level
| Naslov: Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj sub oľu 14, 2009 2:59 pm | |
| U ovaj topic pišite ako znate koji će se koncerti održati uskoro u Hrvatskoj. | |
| | | Camonna Tong Administrator level
| Naslov: Re: Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj pon oľu 16, 2009 1:20 pm | |
| ARCH ENEMY - BOOGALOO, 24.5.2009. VITAL REMAINS/BOOGALOO/ZAGREB, 10.05.2009. SLIPKNOT - 16.6.2009 IN FLAMES - 25.3.2009. - Zagreb/Tvornica U2 u Zagrebu, 10.8. na Maksimirsu | |
| | | Sorc Webmaster level
| Naslov: Re: Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj pon oľu 16, 2009 3:18 pm | |
| - Camonna Tong je napisao/la:
- ARCH ENEMY - BOOGALOO, 24.5.2009.
VITAL REMAINS/BOOGALOO/ZAGREB, 10.05.2009. SLIPKNOT - 16.6.2009 IN FLAMES - 25.3.2009. - Zagreb/Tvornica U2 u Zagrebu, 10.8. na Maksimirsu Joj da bar mogu na In Flames. | |
| | | ¤MeTaL MeSsIaH¤ Administrator level
| Naslov: Re: Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj uto oľu 17, 2009 10:05 am | |
| ja možd budem išo na in flames-e....nema škole u srijedu jebiga | |
| | | gnom Level 2
| Naslov: Re: Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj čet oľu 26, 2009 1:25 am | |
| Ja možd nebudem išo na ništ jer nemam novaca | |
| Naslov: Re: Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj pon oľu 30, 2009 6:31 pm | |
| imaš pravo...kriza... | |
| | | gnom Level 2
| Naslov: Re: Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj uto oľu 31, 2009 4:40 pm | |
| e na ovo idem ak je istina šta piše... | |
| Naslov: Re: Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj uto oľu 31, 2009 10:27 pm | |
| - gnom je napisao/la:
- e na ovo idem ak je istina šta piše...
ja isto ak je istina.oni su mi najbolji bend s Baljkanja.jer znaš možda koliko upad? | |
| | | gnom Level 2
| Naslov: Re: Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj sri tra 01, 2009 3:05 pm | |
| Pa ja mislim da nebi trebo bit veći od 50kn Al ja nigdje nisam čuo za to osim an njihovim stranicama | |
| Naslov: Re: Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj sri tra 01, 2009 4:23 pm | |
| - gnom je napisao/la:
- Pa ja mislim da nebi trebo bit veći od 50kn
Al ja nigdje nisam čuo za to osim an njihovim stranicama a pa čekaj za par dana će ih vald najavit.ja i likar idemo. | |
| | | gnom Level 2
| Naslov: Re: Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj čet tra 02, 2009 2:52 pm | |
| EDIT http://virovitica.info/vijesti/3366ZABRANJENO PUŠENJE, 18.4. u dvorani Tehničke škole, Virovitica, 21h, ulaz besplatan... ide seeeee VATRA, 25.4. Slatina PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS, 2.5. Orahovica HLADNO PIVO, 9.5. Pitomača na ovo ostalo nejdem, Vatra/Pipsi u Slatini/Orahovici me ne privlače baš tolko na Hladno Pivo bi još i išao al pretpostavljam da će svirat više novih stvari od starih... a i slušaju ih curice, penzioneri, bakice i svi umni invalidi, senilni i gluhonijemi... | |
| Naslov: Re: Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj čet tra 16, 2009 12:18 pm | |
| | |
| | | gnom Level 2
| Naslov: Re: Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj pet tra 17, 2009 4:03 pm | |
| OK bendovi al neznam baš da bi dao 250 kn + put i cuga za njih... Prošle godine su mi bendovi bili puno privlačniji al onda sam imo još manje para neg sad.... | |
| Naslov: Re: Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj ned tra 19, 2009 5:51 pm | |
| - gnom je napisao/la:
- OK bendovi al neznam baš da bi dao 250 kn + put i cuga za njih...
Prošle godine su mi bendovi bili puno privlačniji al onda sam imo još manje para neg sad.... Vidio sam te jučer na Zabranjenom Pušenju.Bilo je prejebeno. | |
| Naslov: Re: Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj pon tra 27, 2009 8:23 pm | |
| 2. Zagreb Metal Fest: Dark Tranquillity, Vader, Marduk, Eluveitie, Tankard, Inciter, Igut Datum koncerta 26.9.2009. Mjesto održavanja Boogaloo Club, Zagreb Cijena 250 Kn 2. Zagreb Metal Fest u rujnu
Zagreb Metal Fest, čije se premijerno izdanje održalo prošle godine u svibnju i na jednom mjestu okupilo snažna i utjecajna heavy metal imena predvođena Amorphisom, ove se godine vraća u još jačem izdanju. Datum održavanja je 26. rujan (subota), a mjesto je isto - Boogaloo Club.
Headlineri festivala bit će Dark Tranquillity, jedan od rijetkih pionira švedske škole melodičnog death metala koji se uspješno odupire 'prostituiranju' svog izvornog zvuka, a ostatak festivalskog line-upa imena su koja bi i u varijanti individualnih nastupa izazvala puni respect, a ovako, svi na jednom mjestu, nešto je što daje novu dimenziju metal koncertima u Hrvatskoj.
Tako će, uz Dark Tranquillity, nastupiti švicarski Eluveitie, u zadnje vrijeme zasigurno najpopularniji folk bend, zatim poljske death metal legende Vader, pa kultni švedski blackeri Marduk, njemački 'thrash pivopije' Tankard, te dva domaća benda, Inciter i Igut, a otvorena je mogućnost potvrde još nekih imena.
Nakon uspješnog prvog festivala, hvaljenog od kritike i publike, privlačnijom i atraktivnijom postavom bendova, koja će zadovoljiti obožavatelje nekoliko subžanrova, Zagreb Metal Fest polako, ali sigurno idee prema cilju zacrtanom prošle godine, a to je dobivanje statusa 'najzanimljivijeg metal događaja u Hrvatskoj'.
A osim atraktivnog line-upa, dodatni mamac fanovima su atraktivne cijene ulaznica, koje će se u prvom 'kontingentu' prodavati po cijeni od svega 250 kuna. O cijeni ulaznica, kao i ostalim dodatnim detaljima izvijestiti ćemo uskoro. Za početak je, nadamo se, i ovo što smo iznijeli, dovoljno.
sunce vam vaše...inciter,vader,eluveitie,dark tranquility,tankard....pa dajte ajmo se skupit pa otic....ja idem sto posto! | |
| | | gnom Level 2
| Naslov: Re: Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj pon tra 27, 2009 9:16 pm | |
| Pa Šorc je već stavio link.... A sad kad gledam popis bendova, pa nisu tak ni loši.... Vader, Tankard..... Pa i Eluveitie i Dark Tranquilitiy.... AL opet, 250 kn + put itd. neznam..... Možda ak se naglo popravi financijsko stanje..... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj | |
| |
| | | | Metal&Rock koncerti u Hrvatskoj | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|