Sorc Webmaster level
| Naslov: Power Metal uto oľu 17, 2009 3:35 pm | |
| Power metal je jedan od stilova metal glazbe. Razvio se sredinom 80-ih godina 20. stoljeća u Njemačkoj i Skandinaviji. Glavna karakteristika pjesama je melodičnost, a stihovi se temelje na znanstvenoj fantastici, mitovima, fantastici i povijesnim temama.
Power metal bendovi(meni najbolji su podebljani):
* Altharya * Angra * Blind Guardian * Brainstorm * Demons & Wizards * DragonForce * Edguy * Gamma Ray * Hammerfall * Helloween * Iced Earth * Iron Fire * Labyrinth * Lost Horizon * Masterplan * Persuader * Rhapsody * Running Wild * Sabaton * Sonata Arctica * Stratovarius * Domine * Savage Circus * Savage Harmony * Angra * Celesty * Dark At Dawn * Axenstar
Evo kao što vidite podebljao sam dosta bendova ali i među ovima koje nisam ima još par bendova koje slušam i koji su dobri.Meni je Power Metal jedan od boljih žanrova metala.Najbolji power metal bend mi je Iron Fire.Makar su i Sabaton i Heloween i Iced Earth i HammerFall prejebeni. | |
|
¤MeTaL MeSsIaH¤ Administrator level
| Naslov: Re: Power Metal pon oľu 30, 2009 5:15 pm | |
| Blind Guardian jede beton,Iced Earth također,Gamma ray je OK, kao i Sabaton,Masterplan,...Brainstorm jede armirani beton ,predobri su...pjesma "Arena" mi je najbolja od njih...HammerFall sam prije slušo...Hearts On Fire rulez...itd | |
|